Nogometno društvo Polzela

Turnir za prehodni pokal Občine Polzela

objavljeno 24. 09. 2012

V soboto 22. septembra smo v Nogometnem društvu Polzela organizirali nogometni turnir za prehodni pokal Občine Polzela. Turnir smo izvedli v okviru prireditev za počastitev občinskega praznika.  Dogodek pa je potekal  na novem malem igrišču v športnem parku na Bregu pri Polzeli, ki smo ga uredili v zadnjem letu.

 
 
Turnirja so se udeležile ekipe Flamengo iz Andraža, ŠD Savinja 2000 iz Ločice ob savinji, Mešano na žaru iz Bregu pri Polzeli in ekipa ND Polzela. Vsako ekipo je sestavljalo 6 igralcev in golman. Na prvi tekmi sta s pomerili ekipi Flamengo in Savinja 2000, ki so jo dobili slednji po streljanju prostih strelov 6:7 (1:1). V drugi tekmi predtekmovanja sta se tako pomerili ekipi ND Polzela in Mešano na žaru, ki so jo dobili slednji z rezultatom 1:3. 
 
 
 
Na tekmi za tretje mesto med ND Polzela in Flamengo se je redni del končal z rezultatom 1:1, po streljanju prostih strelov, pa je slavila ekipa Flamengo z rezultatom 4:3. 
 
V finalni tekmi sta se tako pomerili ekipi Savinja 2000 in Mešano na žaru. Po zanimivi in trdi igri je z rezultatom 3:4 slavila ekipa Mešano na žaru. S tem pa so tudi postali prvi zmagovalci prenosnega pokala Občine Polzela.
 
   
 
Pokal je zmagovalni ekipi podelil podžupan Občine Polzela dr. Jožej Korber.
 
 
 
V Nogometnem društvu Polzela smo junija upihnili šele prvo svečko. V tem času smo uredili novo igralno površino, na kateri lahko izvajamo treninge. Trenutno v selekcijah U 8 in U 10 trenira že preko 40 otrok. Septembra pa smo tudi začeli nastopati z ekipama  v ligi MNZ Celje za mlajše in starejše cicibane. Na tem mestu bi se še enkrat zahvalili vsem podjetjem, ki so nam pomagali z finančnimi in materialnimi donacijami. 
 
Naši pogledi pa so zazrti v prihodnost. Ker otroci rastejo bomo morali prihodnje leto organizirati tudi treninge selekcije U 12. Pogoj za tekmovanje s starejšimi selekcijami je pa tudi veliko nogometno igrišče, ki ga na Polzeli še nimamo. Zato tudi s pomočjo občine nadaljujemo z aktivnostmi za pridobitev parcele in izdelavi  projekta za izgradnjo novega nogometnega stadiona na Polzeli.

© 2021 Nogometno društvo Polzela. Vse pravice so pridržane.