Nogometno društvo Polzela

Odtvoritev novega igrišča

objavljeno 15. 09. 2013

V soboto, 14. septembra smo na Polzeli slavnostno odtvorili novo nogometno igrišče. Novo igrišče smo bili primorani zgraditi, ker je prejšnje bilo uničeno, ker je skozi potekala trasa plinovoda, ki se je gradil v čez zimo.

Na prireditvi sta nastopila harmonikaša glasbene šole in učenka Osnovne šole Polzela, z recitacijo pesmi. Župan občine Jože Kužnik je v nagovoru izpostavil, da je Polzela s tem objektom postala poleg košarke tudi nogometno mesto. Predsednik društva Peter Hudej se je zahvalil županu, občini, donatorjem ter vsem, ki so pomagali, da nam je v društvu uspelo v roku dveh let zgraditi ne enega, ampak dva nogometna objekta. Hkrati je pa izrazil razočaranje nad Fundacijo za šport, ker so na razspisu zavrnili projekt za igrišče z umetno travo, ki je bilo plan A in bi nam omogočilo treninge v vseh vremenskih pogojih. Na koncu je še izrazil željo, da se kmalu zopet srečamo na odtvoritvi velikega igrišča, ki ga še potrebujemo za tekmovanje starejših selekcij. Nagovore je zaključil bivši župan in sedaj poslanec Ljubo Žnidar, ki je izpostavil in se zahvalil za delo predsednika nogometnega društva z ekipo, brez katerega tega objekta ne bi bilo.

V nadaljevanju so se na nogometnem turnirju pomerile ekipe županov,ekipa MORS, ter mešana ekipa novinarjev in bivših Polzelskih nogometašev. Za ekipo županov je igral tudi župan Občine Polzela, ekipi novinarjev pa sta se pridružila bivši župan Ljubo Žnidar in predsednik društva Peter Hudej.

Na prvi tekmi med novinarji in ekipo županov so z rezultatom 3:1 slavili novinarji. Ti so tudi v drugi tekmi premagali ekipo  MORS z rezultatom 2:1. Na tretji tekmi med župani in ekipo MORS pa so slavili slednji z rezultatom 5:2. Pokal za prvo mesto je tako prejela ekipa novinarjev, drugo mesto ekipa MORS, ekipa županov pa je prejela pokal za tretje mesto.

© 2021 Nogometno društvo Polzela. Vse pravice so pridržane.