Nogometno društvo Polzela

Rad igram nogomet

objavljeno 28. 11. 2011

V nedeljo 27.11.2011 je bil v športni dvorani na polzeli odigran uvodni turnir lige Rad igram nogomet za zimsko tekmovanje sekcij U 10 2011/12. Tekmovanje Rad igram nogomet poteka pod okriljem Medobčinske nogometne Zveze Celje. Tako je to bilo prvo uradno nogometno tekmovanje na Polzeli po desetletjih ne igranja nogometa. Hkrati pa je šlo tudi za zgodovinski trenutek za novo ustanovljeno Nogometno društvo Polzela, saj se je ekipa U 10 tudi prvič predstavila na uradni tekmi in to pred domačim občinstvom. 

Na turnirju so nam družbo delali NK Vransko, NK Simer Šampion Celje, NK Mozirje, NK Šmartno in NK Velenje. Vse ekipe so nastopile z dvema moštvoma. Skupaj s trenerji smo gostili preko 80 igralcev. Na koncu je v dramatični končnici pred stotimi gledalci NK Velenje ugnalo NK Mozirje. Za napredovanje v nadaljnje tekmovanje je odločila razlika v golih.
 
Kot organizatorji tekmovanja se zahvaljujemo Občini Polzela in KK Hopsi Polzela, ki nam je tudi odstopilo dvorano za izvedbo tekmovanja. Že v naprej se pa veselimo novih takšnih prijetnih tekmovanj na Polzeli.
 
 

© 2021 Nogometno društvo Polzela. Vse pravice so pridržane.